Dôležitou súčasťou pri plánovaní svadby je taktiež výber svadobných oznámení. Tento zvyk rozposielania svadobných pozvánok rodine a blízkym je krásnym gestom dodnes. Na základe svadobného protokolu by mali byť pozvánky doručené minimálne jeden mesiac pred svadbou. Pozvaní tak budú mať dostatok času zariadiť si v daný deň voľno, prípadne oznámiť neúčasť.

Čo sa týka samotného ich vyhotovenia existuje veľa možností. Najčastejšia je návšteva nejakej grafickej spoločnosti, s ktorou sa dohodnete na štýle, návrhu, texte a všetkých podrobnostiach okolo toho. Alebo ak ste šikovní, kreatívni a chcete prejaviť svoj jedinečný vkus môžete si skúsiť navrhnúť a vyrobiť svadobné oznámenia sami.

prstene

Na internete nájdete mnoho editorov, ako je napríklad Canva, kde si jednoducho vytvoríte niečo vlastné. No problémom pri tomto býva, že daná kvalita tlače či papiera je tak menej spoľahlivá a žiaduca. Za nás je predsa len najlepším riešením zveriť to do rúk profesionálov, s ktorými budú vaše vtipné svadobné oznámenia a pozvánky na svadbu výnimočné. Na ich stránke si môžete navrhnúť dokonca aj vlastný dizajn, zvoliť si typ tlače či kvalitu a druh kvalitného papiera.

A čím sa riadiť pri návrhu svadobných oznámení a iných tlačovín? Pri svadobných oznámeniach obzvlášť platí, že by mali charakterizovať oboch snúbencov alebo ladiť s typom výzdoby svadobnej hostiny.

Kvalita a elegancia na prvom mieste

Ide o špeciálnu udalosť, pre to aj vaše svadobné oznámenia by mali byť unikátne a jedinečné. V každom prípade či už zvolíte moderný minimalistický, rustikálny, tradičný či retro štýl, nezabudnite do nich vložiť aj kúsok seba.

pozvánky

Obsah a grafika textu

Je len na vás akým štýlom dáte svojim blízkym vedieť o vašej nadchádzajúcej svadbe. Aj v tomto prípade si môžete zvoliť zlatú dobrú klasiku alebo do toho pridať trocha nápaditosti a kreativity. Skvelým nápadom sú vtipné svadobné oznámenia, ktoré vás najlepšie https://www.mrk.cz/diskuse.php%3Fid%3D9268 vystihujú. Grafiku a typ textu zlaďte so štýlom svadby.