Niet nad pohodlný spánok. Rána, keď sa zobúdzate dobre vyspatí, tak povediac do ružova a práve v takomto naladení štartujete váš nový deň. Bez zbytočných bolestí chrbta, kĺbov a svalov či celého tela. Vyhnite sa týmto nepríjemným neduhom aj výberom vhodného mäkkého matraca, ktorý vám zaručí ? ničím nerušený, pohodlný a zdravý spánok.

taštičkový matrac č.2

Na trhu nájdeme niekoľko základných typov matracov, kde bezvýhradne patria penové, latexové a pružinové alebo takzvané taštičkové matrace. Ich názov je v podstate odvodený od ich vnútra, ktoré je obalené textíliou a odopínateľným poťahom. Výhodou matracov je okrem iného aj možnosť prania odopínateľného poťahu v práčke. Aj z tohto praktického dôvodu sa odporúča kúpa dvoch matracov miesto jedného veľkého na manželskú posteľ do vašej spálne. Zabezpečíte si jednoduché pranie týchto poťahov a vyhnete sa vyvyšovaniu jednej polovice matraca pod vplyvom rozdielnej hmotnosti jednotlivcov, ktorí ho užívajú.

taštičkový matrac č.1

Pružinové alebo taštičkové matrace sú dostatočne mäkké, pružné a prispôsobivé k vášmu telu počas spánku. To znamená, že v prípade ich použitia nehrozí ich deformácia a vytváranie priehlbín. Dokonale sa prispôsobia, vďaka použitým pružinám pri ich výrobe, tlaku vášho tela.

Taštičkové matrace https://www.segum.sk/produkty/matrace/tastickove-matrace sú jednotkou na trhu a objednať si ich môžete práve prostredníctvom našej internetovej stránky. Ponúkame množstvo cenových výhod a zliav, ktoré nájdete v našej aktuálnej ponuke aj s detailným popisom jednotlivých matracov a ich vyobrazením. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Sme otvorení a vďační za vaše hodnotenia a spätné väzby, ktoré sa spájajú s vašim nákupom u nás a s vašou skúsenosťou s danými matracmi. Doprajte si kvalitu za primeranú cenu. Investujte do vášho zdravia a pohodlia pre spánok či oddych aj kúpou vhodného matraca pre vás. Vaša spálňa bude tým správnym miestom pre relax aj vďaka vašej správnej voľbe a rozhodnutiu.