Ak ste fanúšikom tantrickej masáže, určite dobre viete, aké to má priaznivé účinky na psychické i fyzické zdravie celého organizmu. Ak sa s pojmom tantra masáž stretávate po prvýkrát, tak vám ho hneď vysvetlíme. Tantra masáž je jedinečný druh masáže, ktorý prináša dokonalé uvoľnenie celého tela aj mysle. Oproti klasickej masáži ide o celotelovú zmyselnú masáž, ktorá vám prinesie množstvo výhod a skvelý nový zážitok z nepoznaného. Tantra masáž je charakteristický intímnymi dotykmi a masážou celého tela. Okrem výnimočného zážitku tantra dodá vášmu unavenému telu novú silu, pomôže vám pri boji s rôznymi zápalovými či inými ochoreniami, spoznáte nepoznané zákutia svojho tela, čím sa aj skvalitní váš sexuálny život. Pri masáži sa dokonale zrelaxujete a zbavíte sa napätia a stresu. Nadobudnete stratené sebavedomie a lásku k svojmu telu.

masáž

Ako Tantra masáž prebieha?

1. Dokonalá atmosféra

Tantra masáž sa vykonáva v tantra salónoch. V tantra salónoch sa ocitnete v očarujúcej atmosfére vonných sviečok, tlmeného svetla a rôznych aromatických olejčekov. Pri takejto atmosfére sa dokonale uvoľníte a zrelaxujete.

tantra

2. Začnite s „Namaste“ rituálom

Namaste rituál je úvodným začiatkom tantra masáže. Počas neho zosynchronizujete svoje dýchanie, vzdáte úctu svojmu telu a pripravíte sa na príjemné dotyky svojho profesionálneho maséra.

3. Masáž hlavy

Tantra masáž začína zhora dolu. Ako prvé vám masérka začne masírovať pokožku hlavy a pomaly prejde ďalej do oblasti rúk a dlaní.

4. Masáž chrbta

Ďalej prejdeme k časti chrbta. V tomto bode sa prechádza aj k masáži prednej časti tela, a to brušnej a stehennej časti tela. Masáž sa týka aj intímnych partií tela, avšak všetko je to o vzájomnej dohode vás a maséra.

5. Masáž rúk

Pri masáži sa masér/ka sústreďuje na vaše ramená, ruky, prsty a dlane.

6. Masáž chodidiel

Posledným bodom tantrickej masáže je obľúbená masáž chodidiel.

7. Záver

Po skončení tantra masáže vám salón poskytne u nich sprchu.

Toto bolo 7 krokov tantrickej masáže Tantradiamond.